Home > Film > Džejms Kameron otkrio kako će izgledati nastavak “Avatara”, zauzvrat dobio kritike

Džejms Kameron otkrio kako će izgledati nastavak “Avatara”, zauzvrat dobio kritike

Džejms Kameron naišao je na mnoštvo kritika nakon što je njegov studio na Twitteru objavio četiri fotografije koje prikazuju kako bi trebao izgledati nastavak filma “Avatar”.

Prvi dio “Avatara” izašao je 2009. godine, oborio rekorde zarade i zatim se nagađalo da li će biti nastavka ovog filma. Kadrovi iz novog dijela filma prvobitno su prikazani u ponedjeljak u Las Vegasu, na Sajmu potrošačke elektronike 2020., da bi nedugo zatim bili objavljeni na zvaničnom Twitter profilu “Avatara”.

“Neko bi Kameronu trebao reći da je samo troje ljudi uzbuđeno zbog novog nastavka ‘Avatara'”, napisao je jedan od korisnika Twittera.

Drugi su pak komentarisali da se ne sjećaju nijednog glumca koji se pojavio u filmu, kao i da se ne sjećaju radnje filma.

Film bi svjetlo dana trebao ugledati 17. decembra 2021. godine, nakon čega će dobiti još tri nastavka koji će izaći 2023., 2025. i 2027. godine. U moru negativnih komentara na ove novosti bilo je i nekoliko onih koji su izjavili kako dugo čekaju ovo filmsko ostvarenje.

You may also like
Ovaj film je najveći promašaj godine (VIDEO)
DUŽINA (NI)JE VAŽNA Čak 9 od 10 najpopularnijih filmova svih vremena traje više od 2 sata
Al Paćino kao sveštenik u novom hororu “Ritual”
Autori Simpsonovih “ubili” lika koji je 35 godina bio “maskota” popularne serije…
);