Home > Film > Daniel Krejg novi stari “Džejms Bond”

Daniel Krejg novi stari “Džejms Bond”

Britanski glumac Danijel Krejg ponovo će igrati najpoznatijeg tajnog agenta 007, Džejmsa Bonda.

Ova informacija je saopštena danas iz vile “Golden Eye” na Jamajci gdje je Ian Flemingen pisao prvi scenario za film o “Džejmsu Bondu”. U ovoj vili su snimljeni i filmovi “Doktor No” sa Šonom Konerijem i “Live and let die” sa Rodžerom Murom.

U ulozi glavnog negativca u “Bondu 25” naći će se Rami Malek koji se proslavio sa filmom “Boemska rapsodija”.

Malek je u živom javljanju iz Njujorka obećao da će donijeti svježinu na filmska platna i jednog potpuno novog negativca koji će poprilično namučiti tajnog agenta 007.

izvor: twitter Bond 25

Film “Bond 25” će se snimati narednih nekoliko mjeseci na raznim lokacijama na Jamajci, u Norveškoj, Italiji i Velikoj Britaniji.

Scenario za novi film su pisali Nil Purvis, Robet Vejd, Skot Zi Burns i Fibi Valer Bridž.

Ova postava nije željela da otkrije mnogo detalja o novom filmu, osim da će radnja početi na Jamajci gdje tajni agent uživa daleko od službe. Za potrebe ovih scena izgrađena je i posebna kuća za Bonda na kojoj je radilo preko 500 lokalnih radnika.

U ulozi kultnog šefa koji se potpisuje kratko “Em”, naće se Ralf Fajns.

Povodom najave o snimanju novog filma, glumac Danijel Krejg je izjavio da je svaki novi Bond veliki izazov za glumačku postavu i tvorce filma.

“Svaki novi Bond je uzbudljiviji, i svaki novi Bond postavlja nove granice i nastoji da bude drugačiji od prethodnih ostvarenja”, rekao je Krejg u živom prenosu sa Jamajke.

Autor: Živorad GAZIVODA

You may also like
Bond djevojka pozitivna na koronavirus
Bili Eiliš po prvi put uživo otpjevala ‘No Time To Die’
Sljedeći agent 007 sigurno neće biti žena
Bili Eliš snimila naslovnu numeru za Bond film
);