Home > Film > Da li imamo novog Džejmsa Bonda?

Da li imamo novog Džejmsa Bonda?

Zovem se Hjugan. Sem Hjugan. Spekulacije o nasljedniku Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda su poslednjih mjeseci sve učestalije, ali još ništa definitivno nije objavljeno u vezi sa glumcem koji će tumačiti čuvenog britanskog tajnog agenta. Čini se da je ovog puta drugačije.

I dalje, doduše, nije zvanično objavljeno ko će biti novi Džejms Bond, ali pouzdani izvor je novinaru Dejli Mejla otkrio da će se u prestižnoj ulozi naći Sem Hjugan. 38-godišnji škotski glumac je navodno bio na audiciji za ulogu i postoji velika šansa da ćemo ga gledati u 25. filmu o Džejmsu Bondu koji izlazi u aprilu 2020. godine.

Ko je ovaj gospodin i zbog čega je pravi izbor za ulogu Bonda? Sem Hjugan je publici poznat  prije svega kao glavni junak popularne serije “Tuđinka”, a prošle godine je ostvario zapaženu ulogu u komediji “Špijun koji me je šutnuo”.Osoba koja otkrila ovu vijest Dejli Mejlu je izjavila da je Sem izabran zbog više faktora, među kojima je i njegova nacionalnost. Naime, prošlo je 36 godina od kada je Šon Koneri posljednji put bio Bond pa su producenti popularnog filmskog serijala smatrali da je vrijeme da se još jedan Škotlanđanin oproba u ovoj ulozi.

Takođe je bitno što je Sem već iskusan glumac, ali i u pravom dobu za ulogu sa svojih 38 godina. Zanimljivo je da je on još 2002. bio na audiciji za Džejmsa Bonda. Tada zbog svoje relativne mladosti nije dobio šansu. Ipak, ne smije se zaboraviti da su i prethodni filmski Bondovi Timoti Dalton i Pirs Brosnan došli do ove prestižne uloge tek iz drugog puta, tako da je tradicija na strani Sema.

izvor: dmarge

You may also like
Munje Opet! Najavljen nastavak kultne domaće komedije (VIDEO)
Džoni Dep u nastavku “Južnog vetra”?
Vil Smit podnio ostavku na članstvo u Akademiji
Američka serija “The Ark” (Barka”) snima se u Srbiji
);