Home > Film > Bred Pit potvrdio Tarantinov plan… “Bilo jednom…u Hollywoodu” postaje mini serija

Bred Pit potvrdio Tarantinov plan… “Bilo jednom…u Hollywoodu” postaje mini serija

Nedugo pošto je film “Bilo jednom…u Hollywoodu” ušao u bioskopske sale počele su da kruže glasine kako je originalna verzija snimljenog materijala mnogo duža i da je reditelj Kventin Tarantino skratio, kao i da će trenutni filmski hit zaživjeti i kao mini serija na Netflixu.

Bred Pit je za “New York Times” izjavio da se ta ideja razmatra, jer je “IndieWire” još ranije pisao kako je Tarantino snimio “Bilo jednom…u Hollywoodu” u verziji koja traje 4 sata i 20 minuta, a verzija za bioskope je skraćena na, takođe ne baš kratkih 2 sata i 40 minuta.

Čak se dogodilo da se neke scene iz trejlera ne nalaze i u samom filmu, uključujući trenutak u kojem Margo Robi kao Šeron Tejs odlazi na plivanje i konverzacija između Tima Rota, Džejmsa Marsdena i Denija Stronga.

Bred Pit nije direktno rekao da će se “Bilo jednom…u Hollywoodu” naći u novom formatu, ali se to može protumačiti iz njegovih riječi:

“To je skoro najbolje za oba svijeta. Imate postojeće bioskopsko iskustvo, ali možete da dodate još sadržaja i od toga napravite seriju”, rekao je Pit.

You may also like
“Loud and clear”: Izuzetan film “Dara iz Jasenovca”
Šta su poznati glumci i glumice radili prije nego što su postali slavni
Glumica Keli Preston preminula u 57. godini života
Prvi put u istoriji: Bioskopi zaradili NULA dolara
);