Home > Film > Besplatno kino na otvorenom ispred Kastela

Besplatno kino na otvorenom ispred Kastela

U sklopu tradicionalne manifestacije “Ljeto na Vrbasu 2019” Turistička organizacija grada Banjaluka organizovala je sutra, 1. avgusta besplatno ljetno kino na otvorenom na platou ispred tvrđave Kastel.

Posjetioci će sutra veče imati priliku da na tvrđavi Kastel pogledaju film “Taxi blues” sa početkom u 21 čas.

Iz TOBL-a ističu da su obezbijedili dovoljan broj sjedalica, ali uprkos tome savjetuju građanima da ponesu i svoje sjedalice kada budu dolazili na projekciju kako bi nesmetano uživali u filmu “Taxi blues” reditelja Miroslava Stamatova.

U pitanju je urnebesna komedija predvođena poznatom glumačkom postavom, u sklopu koje su se našli i neki od najvećih domaćih glumaca današnjice kao što su Andrija Milošević, Nikola Đuričko i Sergej Trifunović.

Glavni junak priče je simpatični dramaturg u pokušaju Marko (42) koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći na platou tvrđave Kastel. Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem.

U nastavku Vam donosimo kino najavu za film Taxi Blues o kojem Vam nećemo otkriti ništa više kako biste sutra imali potpuni ugođaj pod otvoreninm zvijezdama.

izvor: zadobardan.com

You may also like
Svi putevi vode u Banjaluku, na sedmi po redu Moto Fest
Freshwave 2024: I Adana Twins ovog ljeta na Kastelu!
Devetke stižu na Freshwave!
Humanitarna akcija „Umjetnost koja nikome ne treba“ sutra u Domu omladine u Banjaluci
);