Home > Film > Ben Stiler se pridružuje ekipi filma “Brzi i žestoki”

Ben Stiler se pridružuje ekipi filma “Brzi i žestoki”

Franšiza “Brzi i žestoki” filmova mogla bi da dobije novog člana ekipe, prenosi Skrinrant. Naime, poznati glumac Ben Stiler bi uskoro trebalo da počne sa snimanjem prve scene novog nastavka filma.

Nevjerovatne vijesti stižu u susret obožavaocima popularne franšize filmova o ljubiteljima automobila i brze vožnje. Prema posljednjim informacijama, Stiler će se pojaviti u devetom nastavku ovog filma. Svakako je interesantno da ove vijesti stižu upravo sada, samo dva mjeseca prije premijere filma, koja je zakazana za maj ove godine. Uz to, obožavaoci se nisu nadali novim likovima u filmu, s obzirom da se u franšizi pojavilo i više nego dovoljno likova. No, za filmove koji su ostvarili zaradu koja prelazi pet milijardi, čini se da riječ “previše” ne postoji ni u jednom segmentu.

Deveti nastavak popularnog filma na veliko platno vraća Vina Dizela, Mišel Rodrigez, Tajrosa Gibsona, Ludakrisa, Džordanu Bruster i Natali Emanuel. Uz to, u novom ostvarenju pojaviće se i Džon Sin kao i Šarliz Teron.

Kako navodi Skrinrant, Stiler će svoje scene početi da snima uskoro, a s obzirom na to da je većina snimanja filma završena u novembru 2019. godine, nagađa se da će njegove scene biti snimane bez ostatka ekipe u kadru.

You may also like
Džejson Momoa otkrio novo odjelo superheroja u Aquaman-u
Novi trejler za film „Istjerivači duhova: Nasljeđe“ najavljuje dobru zabavu
Dodijeljene Zlatne maline najgorima u svijetu filma u 2020. godini
“Dara iz Jasenovca” ipak u trci za Oskara
);