Home > Film > Animirana serija “Hi-Men i Gospodari Svemira” na “Netflixu”

Animirana serija “Hi-Men i Gospodari Svemira” na “Netflixu”

Ugledni reditelj Kevin Smit najavio da će biti izvršni i glavni producent animirane serije “Hi-Men i Gospodari Svemira” u produkciji “Netflixa”.

Nekada vrlo popularna animirana serija iz 80-ih “Hi-Men i Gospodari Svemira” (1983-1985.) će nakon 34 godine dobiti svoj nastavak. Kako piše “TheWrap”, nova serija zvaće se “Gospodari Svemira: Oktrovenje” (“Masters of the Universe: Revelation”) i nastaviće tamo gde je stala originalna serija iz 80-ih.

Kevin Smit je otkrio ove novosti tokom festivala “Power-Con 2019” u Anaheimu, Kalifornija. Seriju će realizovati “Powerhouse Animation”, studio koji za “Netflix” već izrađuje seriju “Castlevania”.

“Zahvalan sam na “Mattel TV” i “Netflixu” jer su mi povjerili ne samo tajne “Sive lobanje”, već i cijeli njihov univerzum. U ,”Otkrovenju” ćemo nastaviti tamo gdje smo stali sa klasičnom animiranom serijom iz 80-ih kako bismo ispričali epsku priču o tome što je možda posljednja velika bitka između Hi-Mena i Skeletora”, naglašava Smit i dodaje kako će ovo biti priča o “Gospodarima Univerzuma” kakvu ste oduvijek željeli da vidite kao dijete.

Nakon Smitove najave na “Power-Conu”, “Netfllix” je objavio i zvaničan poster na svom tviter nalogu.

You may also like
“Nema loše epizode, a kamoli loše sezone” Ovu seriju na Netfliksu upoređuju s “Igrom prestola”
Najgledanija Netfliksova serija u Srbiji izaziva šok i jezu (VIDEO)
Novi album “Deep Purple”: Misteriozni naslov i novi gitarista
Gledaoci “hipnotisani” novom serijom na Netfliksu (VIDEO)
);