Home > Film > Adams porodica se vraća na filmska platna (video)

Adams porodica se vraća na filmska platna (video)

Čuvena i decenijama unazad globalno popularna porodica Adams ove jeseni se vraća na velike ekrane.

Novi film, ovoga puta animirani, o dogodovštinama porodice Adams, koji u bioskopske sale stiže 11. oktobra, prije nekoliko dana je dobio svoj prvi najavni trejler.

Priča počinje selidbom Adamsovih u Nju Džersi, čiji stanovnici, iako u početku veoma srdačni, shvataju da nisu baš najspremniji da prihvate “jezivu” porodicu i njihov način života.

Komšije od njih traže da se prilagode ili da odu iz njihovog grada. A to sa porodicom Adams, međutim, ne ide baš tako lako. Oni su savršeno srećni i zadovoljni svojim “jezivim” ponašanjem i načinom života, i to ni od koga ne kriju.

Osim kultne muzičke teme poznate po pucketanju prstima, u filmu se čuje i muzika poznatog repera Snup Doga, koji u filmu pozajmljuje glas jednom od likova.

Glasove glavnim likovima u najnovijoj verziji porodice Adams dali su: Oskar Ajzak – Gomez, Šarliz Teron – Mortiša, Kloi Grejs Morec – Sreda, Fin Vulfhard – Pagsli, Nik Krol – Ujka Fester, Snup Dog – rođak It, Bet Midler – Baka i Alison Dženi – Margo Nidler, komšinica iz Nju Džersija.

You may also like
Porodica Adams se vraća u bioskope
);