Home > Film > 5 rimejkova koje možemo da očekujemo u narednom periodu

5 rimejkova koje možemo da očekujemo u narednom periodu

Čini se da sve popularne priče dobijaju svoje nove verzije, bilo da se radi o rimejkovima starih filmova ili pretvaranja književnih djela u serije. Kompanija Dizni posljednjih godina vredno radi na pravljenju igranih verzija svojih popularnih crtaća, ali ona nipošto nije jedina koja pokušava da ponovo unovči već snimljenu priču.

Saznajte u nastavku kojih pet rimejkova ćemo biti u prilici da gledamo u bioskopu i na malim ekranima u narednom periodu

Hronike Narnije

Netflix je otkupio prava za adaptaciju serije romana “Hronike Narnije” K. S. Luisa. Oni su već mnogo puta pretvoreni u radio drame, pozorišne predstave, serije, a početkom novog milenijuma su izašla i tri visokobudžetna filma koja se baziraju na ovim knjigama. Najavljeno je da će književni svijet Narnije biti inspiracija za nekoliko filmova, a u planu je i jedna serija.

Mala Sirena

Odmah pošto je studio Dizni završio igrane verzije crtanih filmova “Ljepotica i zvijer”, “Kralj lavova” i “Aladin”, počelo se sa planiranjem rimejka “Male sirene”. Dugo se spekulisalo koja će mlada glumica imati čast da igra glavnu junakinju Arijel. Mnoga imena su bila u igri, ali je upravo objavljeno da je izbor pao na Hali Bejli.

Gospodar prstenova

“Amazon Prime” će pokušati da Tolkinovoj priči da drugi život. U planu je snimanje serije o periodu u istoriji Srednje zemlje prije događanja u “Družini prstenova”, prvoj knjizi u ovoj trilogiji romana. Budžet za seriju će navodno iznositi nevjerovatnih 500 miliona dolara.

Sam u kući

Rajan Rejnolds će biti producent nove verzije za odrasle filmskog hita “Sam u kući”. On će vjerovatno tumačiti i glavnog lika u filmu. To će biti priča o jednom luzeru koji u situaciji kada je pod uticajem narkotika mora da se suoči sa lopovima koji su mu provalili u kuću. Film će se najvjerovatnije zvati “Stoned alone”, ali to još uvijek nije zvanično potvrđeno.

Tom i Džeri

Studio “Warner Bros.” će 2021. izbaciti rimejk “Toma i Džerija”. Oni će stvoriti mješavinu igranog i animiranog filma, a naši omiljeni mačak i miš neće ništa pričati u ovom ostvarenju, baš kako je bilo i u originalnoj crtanoj seriji.

izvor: Bright Side

You may also like
“Loud and clear”: Izuzetan film “Dara iz Jasenovca”
Šta su poznati glumci i glumice radili prije nego što su postali slavni
Glumica Keli Preston preminula u 57. godini života
Prvi put u istoriji: Bioskopi zaradili NULA dolara
);